Συχνά λάθη στο Photoshop

Συχνά λάθη στο Photoshop

λάθη στο Photoshop
Δεν θέλω να φανώ με κανέναν τρόπο. Δεν το κάνω σε συζήτηση γιατί νομίζω ότι είμαι καλύτερος και ξέρω καλύτερα από το να κάνω αυτά τα λάθη. Αντίθετα, έχω κάνει αυτά τα λάθη στο παρελθόν, μερικοί θα μπορούσα να κάνω στο μέλλον, αλλά το ουσιαστικό πράγμα είναι ότι ανακάλυψα ότι αυτά είναι πράγματα που δεν θέλετε να κάνετε όταν εργάζεστε στο σχέδιο/εικονογράφηση/ψηφιακά γραφικά Περιοχή – και θέλω να τα μοιραστώ, ίσως ακόμη και να βοηθήσω κάποιον να αποφύγει να κάνει τα ίδια λάθη που έκανα.
Έτσι, εδώ είναι: πράγματα που δεν θέλετε να συμβαίνουν στην περιοχή εργασίας σας όταν χρησιμοποιείτε το Photoshop.
1. Κακή χρήση φίλτρων.
Είναι δυσάρεστο και σίγουρα θα κάνει τη δουλειά σας να φαίνεται ερασιτεχνική. Μην πιστεύετε ποτέ ότι ένα φίλτρο μπορεί να κάνει τη δουλειά σας να φαίνεται καλύτερη μόνο και μόνο επειδή είναι εκεί και μπορείτε να το εφαρμόσετε.
Photoshop2. Εργασία σε ένα στρώμα.
Είναι μια υπηρεσία μόνο αν είστε πολύ καλός, άρτια εκπαιδευμένος σε συμβατικό καλλιτέχνη ζωγραφικής. Και ακόμη και τότε, θα έχετε ακόμα στιγμές που βλέπετε πώς η χρονοβόρα επισκευή ενός λάθους είναι, σε σύγκριση με την περίπτωση όταν έχετε πολύ περισσότερα στρώματα για να εργαστείτε. Διαχωρίζετε πάντα διαφορετικές πτυχές του κομματιού στο οποίο εργάζεστε, χρησιμοποιώντας στρώματα. Θα δείτε γιατί!
3. Εξοικονόμηση στη χειρότερη δυνατή στιγμή.
Μιλήστε για την εργασία σε ένα στρώμα … ας πούμε ότι συγχωνεύσατε όλα τα στρώματα σε ένα στην αγορά για να μετεγκαταστήσετε την προκύπτουσα εικόνα σε ένα άλλο έργο. Και πιέζετε τον μαγικό συνδυασμό Ctrl+s. Ναι, μόλις πήρατε τον εαυτό σας ένα στρώμα και όλοι οι διαχωρισμοί σας έφυγαν. Σίγουρα, υπάρχει η εντολή undo, αλλά αν δεν λάβετε άμεση ειδοποίηση, αυτό το λάθος θα βλάψει!
Photoshop4. χρωματισμός έξω από τις γραμμές.
Αν δεν προσπαθείτε σκόπιμα να πάρετε αυτό το αποτέλεσμα, φαίνεται αδύνατο και τεμπέλης. Θυμηθείτε όταν ήσασταν παιδί και έπρεπε να χρωματίσετε όλα αυτά τα βιβλία χρωμάτων; Λοιπόν, δεν έχει αλλάξει πολλά – κάνει μια κακή δουλειά σε αυτό και μοιάζει ότι χρειάζεστε ακόμα κάποια περισσότερη εκπαίδευση.
5. Ανακατέψτε το χώρο εργασίας σας.
Σίγουρα, το Photoshop διαθέτει έναν τόνο επιλογών και τρόπους για να προσαρμόσετε την περιοχή εργασίας σας από το μενού προβολής. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε και να ρίξετε καρτέλες γύρω από την οθόνη σας. Αλλά, το πράγμα που πρέπει πάντα να θυμάστε είναι να δώσετε προσοχή σε αυτό που κάνετε. Εάν καταλήξετε να κρύβετε μερικά εργαλεία που χρησιμοποιείτε συχνά και δεν γνωρίζετε ακριβώς το όνομα αυτής της καρτέλας, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να επαναφέρετε το χώρο εργασίας σας. Και τίποτα δεν μπερδεύει τη ροή εργασίας σας από το να προσπαθείς να κάνει τα πράγματα να μοιάζουν με αυτά που συνήθιζαν.
Το Photoshopstay συντονισμένο για το επόμενο μέρος αυτού του άρθρου, με πολύ περισσότερα από αυτά τα καλούδια … Έχετε την ευκαιρία να δείτε πολύ περισσότερα από τα funky λάθη μου και να διαβάσετε για άλλα πράγματα που μπορούν να σας κάνουν να μοιάζετε με noob. Έτσι, πάρτε τη ροή αν δεν το έχετε ήδη!

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>