Είναι η τσάντα Fendi σας ψεύτικο;

Είναι η τσάντα Fendi σας ψεύτικο;

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Reddit

Τσέπη

Το όνομα “Fendi” είναι συνώνυμο με την ιταλική πολυτέλεια, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γυναίκες που είναι ο κόσμος πάνω από τα χέρια τους για να πάρουν τα χέρια τους σε αυτό ή ότι οι παραχαριθμιστές προσπαθούν τόσο σκληρά για να κάνουν μερικά δολάρια που πωλούν απομιμήσεις σε ευσεβείς προϋπολογισμό fashionistas. Ανησυχείτε ότι μπορεί να είστε σε κίνδυνο να πέσετε θύμα σε ένα ψεύτικο; Εδώ είναι 5 πολύτιμες συμβουλές:

Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συμβεβλημένους υπερσυνδέσμους. Δείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Πώς να εντοπίσετε μια ψεύτικη τσάντα fendi

1. Ελέγξτε το ιμάντα

Οι τσάντες Fendi συνήθως κατασκευάζονται με γνήσιες ιμάντες από δέρμα. Το εξωτερικό του ιμάντα μπορεί να κατασκευαστεί από πλαστικό, αλλά τα εσωτερικά συστατικά ή πυρήνα θα κατασκευαστούν από ένα στερεό σχοινί από δέρμα. Εάν το εσωτερικό της λαβής εμφανίζεται σαν να είναι κατασκευασμένο από οτιδήποτε εκτός από δέρμα, από ότι δεν είναι μια πραγματική τσάντα fendi.

2. Κοιτάξτε την επένδυση

Οι αυθεντικές τσάντες Fendi θα έχουν μια επένδυση από δέρμα ή σατέν. Δείτε επίσης τη ραφή στην επένδυση και στο εξωτερικό της τσάντας. Η ραφή δεν θα εμφανιστεί ακατάλληλη ή στραβό. Σε μια λέξη, θα είναι άψογη. Εάν όχι, η τσάντα είναι πιθανότατα ένα ψεύτικο.

3. Πάρτε ένα ποτό

Ξέρετε τι μυρίζει ο Calfskin; Εάν όχι, θα μπορούσατε να πέσετε για ένα ψεύτικο. Οι πραγματικές τσάντες Fendi θα έχουν τη μυρωδιά του Calfskin. Οι απομιμήσεις θα μυρίζουν σαν χημικά ή το κουτί από χαρτόνι που προήλθαν.

4. Σημειώστε τη λίστα ελέγχου

Ένα πραγματικό fendi έχει μερικά μη διαπραγματεύσιμα πράγματα. Προσπαθήστε να εντοπίσετε μια ετικέτα ή μια πινακίδα σειριακού αριθμού μέσα στη τσάντα Fendi. Θα έχει έναν ανάγλυφο σειριακό αριθμό σε αυτό. Εάν οι αριθμοί δεν είναι σαφώς ορατοί, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα συμπληρωματικό σημάδι είναι ένα ψεύτικο. Επίσης, το πραγματικό πράγμα έχει μια ετικέτα στο εσωτερικό της τσάντας και θα πρέπει να συνοδεύεται από μια τσάντα σκόνης.

5. Μην είστε αφελείς

Αν ακούγεται καλά για να είναι αλήθεια, είναι, έτσι να είστε ένας έξυπνος αγοραστής. Δεν θα βρείτε πραγματικό fendi σε κάποια γωνία ή ιστοσελίδα τυχαίων δρόμων, και δεν θα το βρείτε για $ 20. Αυτές οι τσάντες είναι μόνο κατασκευασμένες από τα καλύτερα υλικά και δεν θα πωληθούν για μια εξαιρετικά χαμηλού κόστους τιμή, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούνται, εκτός εποχής ή μη δημοφιλείς με αγοραστές. Πάρτε υπερηφάνεια στις αγορές σας. Εάν δεν μπορείτε να περάσετε μερικές εκατοντάδες δολάρια για το πραγματικό πράγμα, δεν παίρνουν ένα ψεύτικο $ 40. Αποθήκευση έως ότου μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χτυπήσετε ή να βρείτε μια εμφάνιση-ένα-όπως από μια λιγότερο διάσημη, αλλά ακόμα αξιόπιστη ετικέτα.

Παρακαλώ αφήστε αυτό το πεδίο Emptyget Buans Fullista στα εισερχόμενά σας!
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Ελέγξτε το φάκελο Εισερχόμενου ή Spam για να επιβεβαιώσετε τη συνδρομή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>