Μαύρο και λευκό αναστρέψιμο πλεκτό midi φόρεμα

Μαύρο και λευκό αναστρέψιμο πλεκτό midi φόρεμα

Όταν αγόρασα αρχικά αυτό το φόρεμα MIDI, παρουσιάστηκε στο site Bloomingdales ως ένα μέτωπο Crewneck καθώς και ένα V-back-ουσιαστικά το αντίστροφο του ακριβώς πώς βλέπετε το χρησιμοποιώ σήμερα. Ωστόσο, όταν έφτασε, ανακάλυψα ότι η ταυτοποίηση είναι πραγματικά ραμμένη στο εσωτερικό της πλευράς του Crewneck, σηματοδοτώντας ότι το V-back είναι στην πραγματικότητα ένα μέτωπο V-neck. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ήταν ένα σφάλμα παραγωγής με άσχημες ετικέτες ή αν οι στυλίστες/μοντέλο στο BloomingDales το φωτογραφίζουν τυχαία προς τα πίσω, ωστόσο, ανεξάρτητα, το έχω δοκιμάσει και στις δύο μεθόδους και η δεμένη κατασκευή του επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί εξαιρετικά Εύκολα είτε. Δεν πιστεύω ότι ήταν αναγκαστικά προοριζόμενο να είναι αναστρέψιμο, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι βασικά παίρνετε δύο ρόμπες για το κόστος ενός! Σφάλμα ή όχι, αυτή είναι μια σημαντική νίκη στο βιβλίο μου.

Χρησιμοποίησα αυτήν την περασμένη Παρασκευή στη μάζα Baccalaureate για την αποφοίτηση του κολλεγίου του μικρότερου αδελφού μου. Όχι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς τα πίσω ή προς τα εμπρός, ωστόσο το μήκος MIDI του φόρεμα καθώς και η παραδοσιακή περικοπή το καθιστά ιδανικό για ό, τι από το καλοκαίρι εργάσιμες ημέρες, μέχρι τα δείπνα πρόβας ή ακόμα και τους ίδιους τους γάμους.

Μιλώντας για την εποχή του γάμου, σήμερα είναι η 1η Ιουνίου, η οποία υποδηλώνει ότι εξετάζουμε τρεις μήνες πρωταρχικής χρονικής εκδήλωσης γάμου! Εάν πηγαίνετε σε οποιονδήποτε τύπο γάμων αυτή τη σεζόν καθώς και δεν είστε σίγουροι τι να φορέσετε, επιθεωρήστε το τμήμα του γάμου του σημείωμα της άνοιξης / καλοκαίρι του 2016, το οποίο έχει φορτία κινήτρων για ό, τι από τα δείπνα πρόβας, μέχρι τους γάμους της παραλίας, σε γάμους μαύρης γραβάτας καθώς και περισσότερα!

Φόρεμα: maje (επίσης εδώ, έκδοση φούστα εδώ, καθώς και παρόμοια έκδοση εδώ, εδώ, εδώ, καθώς και εδώ) | Σαντάλες: Steve Madden (όπως και αυτά παρόμοια με τις λεπτομέρειες Criss-Cross) Τσάντα: m2malletier | Γυαλιά ηλίου: Stella McCartney

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>