Αδελφή ψυχή.

Αδελφή ψυχή.

Η Meredith ήταν αρκετά ευγενική για να μου στείλει μια λοξή αναφορά στον Κύριο ιδιοτροπία, το οποίο φυσικά βυθίσα σαν ένα άκαμπτο αστυνομικό αίμα. και δεν ήμουν απογοητευμένος. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω μια μικρή αλλά διαδεδομένη συντριβή στον Κύριο ιδιοτροπία, για διάφορους λόγους. Για ένα, φοράει πράσινους δεσμούς (αγάπη!). Για ένα άλλο, λέει ότι τα πράγματα:

Αυτό που βρίσκω προσωπικά δυσάρεστο είναι όταν οι άνθρωποι προσθέτουν στην καναπή καθημερινής ζωής, μη βάζοντας τίποτα από τους εαυτούς τους στην εμφάνισή τους. Όταν το κάνουν να το σκέφτονται, είναι συνήθως μια κατασκευή της ιδέας κάποιου άλλου, αφήνοντας τα εμπορικά σήματα να δουλέψουν για αυτούς όταν θα μπορούσαν να καταλήξουν σε μια πολύ πιο καλαίσθητη στολή σε ένα κλάσμα του κόστους. Τώρα ζούμε σε μια εποχή που τζιν, μπλουζάκια και γυαλιά ηλίου μπορούν να τρέξουν στις εκατοντάδες δολάρια, αλλά με εκπλήσσει πώς τέτοια ακριβά αντικείμενα μπορούν να φαίνονται τόσο φθηνά. Το πιο όμορφο ντυμένο άτομο σε ένα δωμάτιο είναι τώρα σε ορισμένες περιπτώσεις εκείνο που έχει περάσει τα λιγότερα χρήματα στα ρούχα του, αλλά έχει δαπανήσει την πιο σκέψη.

Ποιο είναι σαν αυτό που είπα πριν από λίγες μέρες, μόνο εγώ δεν το είπα επίσης. Κάντε κλικ στην εικόνα για πολύ περισσότερες ομοιίες.

Έχει ένα νέο βιβλίο που βγαίνει τον Αύγουστο. Που συμβαίνει να είναι ο μήνας της γέννησής μου. Σύμπτωση? Νομίζω πως όχι.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Έχασα το blogging εναντίον του σεξισμού! 9 Μαρτίου 2007
Σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να αποξευτίσει 20, 2007
Μυστική ζωή των φορέων vol. 8Επομέτρο 13, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>