Παρασκευή Shoeblogging

Παρασκευή Shoeblogging

Αυτές οι νέες στο blog δεν γνωρίζουν πιθανώς την αφοσίωσή μου στο ένα τέλειο πάνινο παπούτσι, το Converse Jack Purcell. (Εύχομαι ακόμα θα το έβγαλα.)

Έλαβα το παραπάνω ζευγάρι πριν από μερικές εβδομάδες στο eBay, αλλά όταν έφτασαν, [αποδείχτηκαν να είναι] το λάθος μέγεθος! (Το κουτί ήταν λανθασμένο. Ω, noes!) Ευτυχώς ο πωλητής (designerathletic) ήταν σε θέση να τα ανταλλάξει για μένα, και το ζεύγος δεξιού μεγέθους έφτασε χθες.

Είναι ή δεν είναι, το τέλειο φθινόπωρο πάνινο παπούτσι; Είναι Teal-Frackin’-Velvet, Άνθρωποι! Πάω να τα φορέσω με μια φούστα πορτοκαλί κορδόνι και ένα ασαφές καφέ πουλόβερ πάνω από ένα t-shirt teal και να είναι ευτυχώς ευτυχισμένος να χτυπάει μέσα από τα πτώση των φύλλων. *

* Για τους αναγνώστες στην Αυστραλία, προτείνω να αγοράσω ένα ζευγάρι τώρα και να περιμένω να τα φορέσει μέχρι το φθινόπωρο.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Ενημέρωση Loafer! 4 Ιουνίου 2009 Με 81 σχόλια
Πέντε πράγματα που δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά 24, 2006 με 40 σχόλια
Παντελόνι στο Bootsnovember 16, 2007, 48 σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>