Η μάρκα ρομπότ ρομπότ φιλανθρωπίας

Η μάρκα ρομπότ ρομπότ φιλανθρωπίας

ο Αλέξανδρος μου συνέθεσε ένα εξαιρετικά καλό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο μου είπε όλα για τη δουλειά του που καθιερώθηκε μαζί με την ομάδα του, που ονομάζεται The Runaway Robot Charity Brand, που επικεντρώνεται στη συνεισφορά χρημάτων σε φιλανθρωπικές οργανώσεις στην αγορά σε Βοηθήστε τους ανθρώπους λιγότερο ευλογημένους από ό, τι ήταν. Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς να σας πούμε ότι είναι ένας από τους ανθρώπους που επέλεξαν να αποκαλύψουν τις αμφιβολίες του καθώς και τη δυσαρέσκεια με ακριβώς πώς τα πράγματα πηγαίνουν προσπαθώντας να κάνουν το λυπηρό πιο ευτυχισμένο και πιο υγιεινό.
Το ρομπότ Runaway συμβάλλει στα έσοδά του σε οργανισμούς που βοηθούν την προσφορά τροφίμων, εκπαίδευσης ή ακόμα και μουσικών οργάνων σε παιδιά με υποτιμητικά. Άλλοι οργανισμοί περιλαμβάνουν εκείνους που καταπολεμούν την αποδάσωση καθώς και την παροχή βοήθειας στην έρευνα του Caner. Η μάρκα φιλανθρωπίας μόλις εισήγαγε αυτήν την εβδομάδα καθώς και για να ξεκινήσει το έργο, ζητούν από όλους στο Facebook να δώσουν στο “μασκότ” τους ένα όνομα – μπορείτε να δημοσιεύσετε τις συστάσεις σας εδώ για τη δυνατότητα να κερδίσετε τα πρώτα πουκάμισά τους το ρομπότ χωρίς στόμα. Ο ανταγωνισμός τελειώνει στις 24 Οκτωβρίου, όταν όλοι οι οπαδοί θα λάβουν ένα κουπόνι έκπτωσης για προ-πώληση.

Όσον αφορά τα μπλουζάκια, θα αφήσω τον Αλέξανδρο να σας πει πολύ περισσότερα για αυτό:
“Τα αρσενικά/unisex μπλουζάκια είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα, μαύρα και βαθιά teal, καθώς και εκτυπώνονται σε μπλουζάκια από καμβά. Το γυναικείο μπλουζάκι έχει ένα “V”, είναι πολύ μαλακό, καθώς προέρχεται από τον ομόλογό της της κυρίας, Bella. Οι επιλογές χρωμάτων για τα θηλυκά μπλουζάκια περιλαμβάνουν σκούρο Heather Gray καθώς και ναυτικό.
Οι τιμές ποικίλουν από $ 13-$ 18 το καθένα. Η εκτύπωση είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας (που γίνεται από το ThreadBird) για να διασφαλιστεί ότι η αναπνοή του μπλουζάκι διατηρείται στην εκτύπωση. Επίσης, αυτό διατηρεί το στυλ από τη ρωγμή μετά από να πάει με το ξηρότερο για να εξασφαλιστεί ότι η ακεραιότητα του στυλ μπορεί να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. ”

Πιστεύω ότι ήδη δημοσιεύετε τις έννοιές σας για το διαγωνισμό, οπότε θα σας αφήσω να το πάρετε από εδώ, καθώς και αυτή η απίστευτη δικαιοσύνη εργασίας με τη συμπεριφορά καθώς και τη διάδοση της λέξης.

Υποστηρίζει τους ανθρώπους πίσω από τη μάρκα φιλανθρωπίας ρομπότ Runaway!

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>