Αισθάνομαι μια νέα εμμονή που αναπτύσσεται.

Αισθάνομαι μια νέα εμμονή που αναπτύσσεται.

Δεν υπάρχει φωτογραφική μηχανή εδώ; Έχω ήδη πάρει αυτό. Που είμαι λίγο ανήσυχος. Δύο φόρεμα κασκόλ στην περιοχή μιας εβδομάδας; Που φαίνεται ύποπτη εμμονή-y.

Αν και αυτό μπορώ πραγματικά να κάνω (καλά, σκέφτομαι ότι δεν πήρα το άλλο πρότυπο, θα είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει αυτό). Και τις δύο απόψεις. Μου αρέσουν οι κτυπημένες πλευρικές πτυχές στην άμεση φούστα, καθώς και η έκδοση του κασκόλ-y με πιστέψω ίσως, ίσως, ίσως, θα είμαι τελικά σε θέση να χρησιμοποιήσω την ελευθερία του αυτοκινήτου πριν πεθάνω. Ορκίζομαι, πρέπει να επιθεωρήσω αυτό το υλικό σε μηνιαία βάση, από την ενδεχόμενη δυνατότητα, είχε μια ταχύτητα ανάπτυξης στη στοίβα των υλικών όταν δεν έψαχνα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν επισημαίνω μόνο το υλικό μου με το yardage όταν το πάρω. Παρόλο που, λαμβάνοντας υπόψη ότι ορκίστηκα ποτέ να πάρω κομμάτια κάτω από τρεις χλοοτάπητες ποτέ για άλλη μια φορά (με τον Θεό ως μάρτυρά μου, δεν θα πάρω ποτέ μπλουζάκι μήκους και πάλι!) Είναι μόνο αυτά τα περίεργα υπερβολικά από το τετραπλάσιο τυπικό που με μέτρηση επίσης ως επαναχρησιμοποίηση.

Η εκτύπωση του οχήματος δεν είναι ο μόνος παίκτης στο “DIG GIVE;” παιχνίδι. Υπάρχει ένα κομμάτι του κερασιού-εκτύπωσης Rayon που του αρέσει να επανασχεδιάζει τον εαυτό του όταν δεν ψάχνω, οπότε πρέπει να πατηθεί πριν να καθοριστεί καθώς έρχεται σύντομα. Υπάρχει ένας γκαζόν ενός εκπληκτικού μεταξιού Matisse-εκτύπωσης (και από το Matisse-εκτύπωσης, δείχνουν ότι έχει στοιχεία από τη σειρά κοπής χαρτιού του “τζαζ” σε αυτό, σε αυτά τα εκθαμβωτικά χρώματα) που πρέπει να έβαλε πολλά σχέδια μπλούζα καθώς και ποτέ δεν έκανε μια ενιαία περικοπή σε. (Ίσως κάποια μέρα θα έχω έναν εγκέφαλο τραυματισμό που τροποποιεί ολόκληρο τον χαρακτήρα μου, καθώς και να μετατραπεί σε κάποιον που χρησιμοποιεί halter κορυφές. Ποιος ξέρει;) Υπάρχει μια στοίβα από το Shantung Remnants σε χρώματα κοσμημάτων που κάποια μέρα θα πρέπει να είναι ο ελάχιστος λειτουργικός τύπος του κόσμου Πάπλωμα ή μια στολή Jester, αφού δεν υπάρχει αξία οποιουδήποτε τύπου ενός μόνο ενός από αυτά. (Hmmm. Duro; στο Shantung; για το χειμώνα; Για το χειμώνα;) και πολλά άλλα κομμάτια καθώς και τα Bobs, καθώς και αρκετά για να πετάξετε, όσο λίγα για να χρησιμοποιήσετε, και ότι είμαι εξίσου τεμπέλης για να κόψετε μπλοκ πάπλωμα από … είναι α αμηχανία.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Ο φόβος της ανησυχίας του Failuremay 1, 2008
HOWTO: Πάρτε Fabricmarch 5, 2007 με 106 σχόλια
Δύο τόνος, πάντα δύο Toneyoctober 12, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>