Ελιά παντελόνι και λευκό σακάκι

Ελιά παντελόνι και λευκό σακάκι

Hey εκεί από την Πορτογαλία! Όπως ίσως έχετε μαντέψει από τη θέση της περασμένης εβδομάδας σχετικά με το Trunk Club και πόσο μου αρέσει η υπηρεσία, τα παντελόνια ελιάς και το λευκό σακάκι που έστειλε ο στυλίστας μου ήταν σχεδόν έξω από το κουτί πριν τους έριξαν για να φορούν για να δουλέψουν. Ένα λευκό σακάκι είναι πάντα ένα κλασικό καλοκαιρινό βασικό για μένα, και χρειάστηκα μια νέα έκδοση, έτσι αυτό το σακάκι ήταν ένα εύκολο να κρατήσει. Όσο για τα παντελόνια … καλά έχουν φορεθεί τουλάχιστον έξι φορές τις τελευταίες δύο εβδομάδες που έχουν στην κατοχή μου, soooo ναι. Είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας. Μπορείτε να δείτε ότι φαίνονται καταπληκτικά σε συνδυασμό με ένα σακάκι και τα τακούνια, αλλά όπως έχω βρει ενώ ταξιδεύουν, είναι εξίσου καλύτερα (τόσο άνετα και ελαφριά σαν φτερό!) Με μια δεξαμενή και σανδάλια σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα.

Παντελόνια: Θεωρία (επίσης εδώ) Blazer: Rag & Bone (επίσης εδώ) Κορυφή: J. Crew | Παπούτσια: Steven | Τσάντα: m2malletier | Κολιέ: Melinda Maria | Βραχιόλι: Monica Vinader | Σκουλαρίκια: Παρόμοια εδώ | Γυαλιά ηλίου: Χώρος των θαυμάτων | Χείλη: Buxom (Μπρούκλιν)

< >

Ελπίζω όλοι να είχατε ένα καταπληκτικό τέταρτο του Ιουλίου! Θα ταξιδέψω για την επόμενη εβδομάδα και μισό, γι ‘αυτό συγνώμη για την πιο αδιέξοδο από την κανονική απόσπαση, αλλά θα μείνετε σε επαφή με το Instagram και το Snapchat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>