98% έκπτωση για πάνω από 250 έτοιμα για εκτύπωση σχέδια T-shirt

98% έκπτωση για πάνω από 250 έτοιμα για εκτύπωση σχέδια T-shirt

τεράστιες δέσμες σχεδιασμού μπλουζών
Είστε ακόμα σε σοκ για το τέλος του παιχνιδιού των Θρόνων; Μην ανησυχείτε – δεν πρόκειται να χαλάσω τίποτα για εσάς. Αλλά πρέπει να σας ενθαρρύνω να μείνετε μακριά από τα κοινωνικά μέσα μέχρι να δείτε το επεισόδιο.
Σκέφτομαι ότι ήδη αγωνίζεσαι να αποφεύγεις και τους spoilers στη δουλειά, οπότε θα προσπαθήσω να σε κρατήσω απασχολημένο, δίνοντάς σας μερικά καλά νέα γραφικά, ώστε να μπορείτε να ρίξετε και τον τρόπο των συναδέλφων σας και να τους φτιάξετε Κλείστε για το επεισόδιο της χθες το βράδυ.
Αυτή τη Δευτέρα προτείνω να ξεκινήσουμε με ένα πακέτο σχεδιασμού T-shirt, κατευθείαν από έναν από τους σχεδιαστές εργοστασίων Tshirt, Giuliano. Μπορείτε να πάρετε 127 t-shirt πρότυπα, έτοιμα να εκτυπώσετε, σε μορφή φορέα για $ 54. Αυτά τα προϊόντα συνήθως θα λιανικής πώλησης σε πάνω από $ 2100, αλλά, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε συνεργασία με τον ιστότοπό μας, ο σχεδιαστής χρησιμοποιεί αυτά τα επαγγελματικά σχέδια t-shirt με έκπτωση 98%!
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα σχέδια που περιλαμβάνονται στο πακέτο:

Και ένα άλλο καλό κομμάτι των ειδήσεων είναι ότι αυτή είναι η δεύτερη δέσμη που προσφέρει ο σχεδιαστής, ενώ ο πρώτος ήταν διαθέσιμος τον Σεπτέμβριο του 2015. Για όσους έχασαν αυτό το πρώτο, μπορείτε τώρα να πάρετε τα χέρια σας για μόνο για $ 54, τα οποία Διαθέτει επίσης 127 πρότυπα t-shirt.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικά από τα σχέδια που περιλαμβάνονται.

Και τα δύο σχέδια δέσμης θα είναι διαθέσιμα σε μορφές AI και EPS.

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>