Η ηλεκτρική ζόμπι ζόμπι, καθώς και τα μπλουζάκια των παιδιών

Η ηλεκτρική ζόμπι ζόμπι, καθώς και τα μπλουζάκια των παιδιών

Electric Zombie, γνωστός και ως Kyle Crawford, είναι ένας από τους πιο αληθινούς αφοσιωμένους σχεδιαστές στην επιχείρηση, οι οποίοι θα σας πουν απευθείας στη συμφωνία σας εάν εσείς ένας μαλάκας. Αναφέρει ό, τι κάνει αυτό που κάνει καθώς και αυτό που κάνει, οπότε θα παρατηρήσετε γρήγορα τον ενθουσιασμό καθώς και τη δέσμευση που θέτει σε κάθε σχέδιο.
Ορισμένα 13 μπλουζάκια είναι έξω με ευρέως γνωστούς κινηματογραφιστές, νεκροταφεία, παράξενα χέρια καθώς και σφαγές, με γνωστά τέρατα. Επίσης, πρόσθεσε αυτοκόλλητα, σακάκια καθώς και αφίσες. Για το σακάκι καθώς και τη φανέλα, χρησιμοποίησε ένα μάλλον τολμηρό χρώμα, ωστόσο οι οπαδοί του ηλεκτρικού ζόμπι θα το υποστηρίξουν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ήμουν μάλλον διασκεδασμένος από τη δημοσίευση Kyle που έκανε για την απελευθέρωση καθώς και ακριβώς πόσο σθεναρά ήταν για το σουτ, τα στυλ καθώς και τους ανθρώπους που βοήθησαν να δώσουν ζωή ακόμα για άλλη μια φορά από τη νεολαία του εκτός από εκείνη των οπαδών του. Θα έπρεπε να αφιερώσετε πραγματικά πολύ χρόνο για να ελέγξετε το blog του, καθώς και να δείτε ακριβώς πόσο αυθεντικό καθώς και κάτω στη γη, αλλά ειδικός είναι.
Τα μπλουζάκια ηλεκτρικού ζόμπι
Electric Zombieelectro Flannelmoving από τη γραμμή του φθινοπώρου, εισήγαγε επίσης 5 από τα πιο απίστευτα πουκάμισα των παιδιών που παρέχονται τόσο καλά στο blog. Επιθεωρήστε τις εικόνες του παιδιού του φίλου του, Owen, λικνίζοντας τα φοβερά μπλουζάκια!
Bandaid Breathhaunt Whiteclassic Blackblock Busterthe Tee πουκάμισα είναι μέρος μιας μεγαλύτερης απελευθέρωσης, καθώς και εκεί θα είναι ενδεχόμενο να είναι συνολικά 20 σχέδια. Αυτή είναι λοιπόν η πρώτη έκδοση από μια σειρά τεσσάρων. Τα μπλουζάκια των βρεφών (6-18 μήνες) θα ονομάζονται “crawlers” καθώς και τα παιδιά “μπλουζάκια θα ονομάζονται” περιπατητές “. Ταιριάζει τόσο καλά, έτσι;
Τα ηλεκτρικά μπλουζάκια με ζόμπι, καθώς και άλλα ρούχα μπορούν να αγοραστούν από το κατάστημα στο Διαδίκτυο ,.

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>