Εάν το πιστεύετε, θα έρθουν

Εάν το πιστεύετε, θα έρθουν

, έτσι, αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο μιλούσα με τη μαμά μου (Γεια μαμά!), Καθώς και θρήνος ότι δεν μπορούσα να ανακαλύψω ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια – βρύα με οικολογικό περιβάλλον – τα τακούνια με ένα ιμάντα αστραγάλου. Η μαμά μου ήταν συμπαθητική (πρέπει να είναι, είναι η μαμά μου) όμως ήμουν πικρός. “Αν το πιστεύω, είναι εγγυημένα να μην υπάρχουν”.

Τι έβλεπα χθες σε ένα κατάστημα; Ναι. Στρογγυλά, βρύα-πράσινο, ιμάντα αστραγάλου “σουέτ”. Για μια παράλληλα προσιτή τιμή. (Είναι εξαιρετικά προσιτά παπούτσια, ωστόσο δεν με νοιάζει.)

Εντάξει, εντάξει, μπορώ να σας ακούσω να δηλώσετε “να φτάσετε στο φόρεμα! Αν ήθελα να ελέγξω το blogging για τα παπούτσια, θα διάβαζα το manolo τώρα! Έχει περισσότερα από τα αστεία όταν το blogging για τα παπούτσια! καθώς καταλαβαίνει για το David Hasselhoff! ”

Λοιπόν, οπωσδήποτε, αφού σκέφτηκα ότι είχα αυτή την εκπληκτική δύναμη να συγκεντρώσει προϊόντα στον γνήσιο κόσμο μόνο με την πίστη τους, πίστευα ότι το δοκιμάσα λίγο περισσότερο σε ασήμαντα πράγματα πριν αρχίσει να επιθυμεί για φορητή δύναμη συνδυασμού επίσης ως διαφορετικά εμβόλια. (Έχω ελέγξει το “το πόδι του μαϊμού”, καθώς και μια μεγάλη παρόμοια λογοτεχνία – καταλαβαίνω ακριβώς πόσο συχνά επιθυμεί να πάει στραβά!) Έτσι χτες τη νύχτα συγκεντρώθηκα. Πίστευα δύσκολο για ένα μεταξωτό πουκάμισο σε μια ζωντανή εκτύπωση με ένα συναρπαστικό κολάρο καθώς και κουμπιά.

Και lo! Εδώ είναι εδώ! Είναι στο Blue Vintage Vintage, είναι λιγότερο από $ 50, καθώς και είναι ένα peck καθώς και το peck. Όχι μόνο έχει τον αρχικό ιμάντα, έχει επίσης μια πλευρική τσέπη. (Όταν τηλεφωνώ τα πράγματα που βρίσκονται σε ύπαρξη, δεν με ενοχλεί.)

Ποιο ειναι το πρόβλημα? Δεν θυμάσαι να προσθέσω “B36” όταν πιστεύω γι ‘αυτό, καθώς και αυτό είναι ένα b44. Θα είναι ένας πόνος σε κάθε είδους τοποθεσίες για να αλλάξει, ωστόσο πιστεύω ότι θα το δοκιμάσω.

Τι πρέπει λοιπόν να προσπαθήσω για αύριο;

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Διακόπτουμε αυτό το blog του φόρου για να μιλήσουμε για τα παπούτσια.Juls 29, 2006
Χρόνος Prom (CIRCA 1989) 20 Απριλίου 2007
Και, παπούτσια.october 22, 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>