Το Jacket Jumper

Το Jacket Jumper

: Παλιά παρόμοια παρόμοια εδώ | Φόρεμα: Tory Burch (λατρεύω αυτό καθώς και πολύ πιο κάτω) | Παπούτσια: Ralph Lauren
Πουκάμισο: Brooks Brothers | Δαχτυλίδια: Gorjana (παρόμοια εδώ) Πολωνικά: Essie (κάλτσες Fishnet)

Στο πορτοφόλι που ξεπέρασε τη μαύρη Παρασκευή καθώς και την Cyber ​​Monday, υποθέτω ότι πολλοί από εσάς αισθάνεστε ότι τα χρήματα είναι άσχημα καλύτερα τώρα. Έτσι, αντί να επικεντρωθείτε στην αλήθεια ότι κοιτάζετε κάτω από το βαρέλι πολλών μηνών που γεμίζουν τα ζυμαρικά, ενώ προσπαθείτε να εξοφλήσετε όλα αυτά τα i-swear-re-gifts-and-not-just-all-for-me Τέλη, μου επιτρέπουν να παρουσιάσω ένα από τα προτιμώμενα κόλπα ντουλάπας που θα επενδύσει σε εποχές που θα φέρει επανάσταση στο ρεπερτόριο του ψυχρού καιρού σας: οι αμάνικες εσώρουχα μετατρέπονται.

Εντάξει. Η ιδέα δεν είναι ούτε τέχνασμα ούτε είναι επαναστατικό. Ωστόσο, η μεγάλη πλειοψηφία των αμάνικων εσώρουχων μου δεν βλέπει ποτέ το φως της ημέρας μεταξύ του Νοεμβρίου, καθώς και του Απριλίου στη Νέα Υόρκη, καθώς και εγώ συχνά σταματώ να εργάζομαι για να θυμάστε αυτό το τέχνασμα. Έτσι σήμερα, αφήστε αυτό να είναι ένας δείκτης για όλους μας: ρίξτε ένα μπλουζάκι της Οξφόρδης ή το Turtleneck κάτω από αυτά τα βρέφη καθώς και voila! Έχετε τον εαυτό σας ένα jumper, καθώς απλά διπλασίασε την ντουλάπα της χειμερινής σεζόν σας.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Εάν διαβάζετε αυτό στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και να καλέσετε συγκεκριμένα μπλουζάκια “jumpers” καθώς και πολλούς jumper “pinafores” … καλά, λυπάμαι για όλη τη σύγχυση. Λυπάμαι επίσης που δεν έχετε μαύρη Παρασκευή. Και Disney World. Διαφορετικά, είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας της χώρας σας.

P.P.S. Πέταξα αυτές τις φωτογραφίες όταν ήταν πολύ πιο ζεστό στη Νέα Υόρκη, έτσι τα φιλικά προς το περιβάλλον φύλλα καθώς και η έλλειψη καλσών …

Αγοράστε τη θέση:

Φωτογραφίες από τον Jeff Thibodeau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>