10 Υπέροχο Χριστουγεννιάτικο γκράφιτι

10 Υπέροχο Χριστουγεννιάτικο γκράφιτι

Είναι η πιο καταπληκτική εποχή του χρόνου και ετοιμάζουμε να το γιορτάσουμε σε λιγότερο από δύο ημέρες. Ποιος καλύτερος τρόπος για να διαδώσετε την ευτυχία των Χριστουγέννων από ό, τι σε όλη την αστική τέχνη; Το γκράφιτι έχει γίνει μια φημισμένη μορφή έκφρασης. Η νομιμοποίηση χρησιμοποιεί τους αστικούς καλλιτέχνες την ευκαιρία να διαδώσουν τα χαρούμενα μηνύματά τους σε ολόκληρες τοιχογραφίες, ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών. Στις περιοχές όπου το γκράφιτι δεν είναι νόμιμο, μερικοί ιδιοκτήτες καταστημάτων προσλαμβάνουν αστικούς καλλιτέχνες για να ανακατασκευάσουν τα καταστήματα τους και να δείξουν στον κόσμο πόσο εκπληκτική αστική τέχνη μπορεί να είναι. Με αυτόν τον τρόπο προσελκύουν δεκάδες πελάτες και ενθαρρύνουν αυτό που αποκαλώ εξαιρετική μορφή τέχνης.
Αυτό που μου αρέσει πολύ για αυτά τα Χριστουγεννιάτικα γκράφιτι είναι το γεγονός ότι κάθε καλλιτέχνης δείχνει τη δική του προσωπικότητα. Το μόνο πράγμα που βρίσκεται συχνά σε όλες τις τοιχογραφίες είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων. Από το Basic προσδιορίζει με πολύ πιο απειλητικά Χριστουγεννιάτικα γκράφιτι, τα αστικά τείχη και τα τρένα είναι κοινά μέρη για τους αστικούς καλλιτέχνες να εγκαταλείψουν το μήνυμα των διακοπών τους. Αντί να περιμένουν τον Άγιο Βασίλη με μπισκότα, επέλεξαν να τον αποπλανήσουν με υπέροχα έργα τέχνης. Δεν εξαπλώνουν την ευτυχία και την ευτυχία μόνο την ημέρα των Χριστουγέννων. Οι τοιχογραφίες είναι εκεί όλο το χρόνο, οπότε μπορείτε να απολαύσετε λίγο από το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια καυτή μέρα τον Ιούλιο.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα αγαπημένα μας Χριστουγεννιάτικα γκράφιτι, αλλά μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε ολόκληρη τη συλλογή.
10 υπέροχα Χριστουγεννιάτικα γκράφιτι

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>