Πώς να φορέσετε ζώνες με φούστες

Πώς να φορέσετε ζώνες με φούστες

Ποιες είναι μερικές καλές οδηγίες για την επιλογή των ιμάντων που θα φορούν με φούστες για εργασία; αναρωτιέται ο επισκέπτης…
Θα ήθελα αν θα μπορούσατε να κάνετε ένα στρογγυλό ή ακριβώς πώς να φορέσετε ζώνες με φούστες. Μου αρέσει η εμφάνιση των ιμάντων με φούστες καθώς και δεν είμαι πραγματικά σίγουρος πώς να επιλέξω ποιο πλάτος για να πάει με ή να συντονίσει τα χρώματα.

Μιλήσαμε για τη χρήση των ιμάντων-εκτός από την στενά σχετιζόμενη ανησυχία για το πότε πρέπει να πιέσετε-πριν, ωστόσο όχι ιδιαίτερα με φούστες.

Θα είμαι ειλικρινής εδώ: Δεν είμαι πολύ ο ίδιος ο ίδιος ο ίδιος, οπότε δεν φορώ τις ζώνες με φούστες. Φούστα μολυβιών συν τοποθετημένο pullover plus blazer ισούται με στολή. Σε σχήμα, καθώς και φούστα φλεγμονής συν τοποθετημένη ζακέτα ισούται με στολή.
Έχω πολύ περισσότερη διασκέδαση, γενικά, με άλλα αξεσουάρ. Εάν μια φούστα δεν είναι σε φόρμα στη μέση, είμαι πολύ πιο πιθανό να το προσαρμόσω από ό, τι προσπαθώ να το κρατήσω με μια ζώνη.
{Σχετικά: Ακριβώς πώς να σταματήσετε τις φούστες από το στρίψιμο γύρω}
Έτσι είμαι περίεργος να ακούσω τι άλλοι επισκέπτες δηλώνουν με συμβουλές για ακριβώς πώς να φορούν ζώνες με φούστες.
Πώς να φοράτε ζώνες με φούστες
Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιες δύσκολες και γρήγορες κανόνες – απλά οδηγίες για να παίξετε γύρω. Μερικές σκέψεις:
Εάν τοποθετείτε, δεν χρειάζεται να έχετε ζώνη, ωστόσο μπορεί να είναι μια ωραία πινελιά. Θα πρότεινα ότι η ζώνη έχει να κάνει περισσότερο με τον τύπο του σώματός σας από το ρούχο, όμως – αυτό το άρθρο από το Glam Radar μπορεί να είναι πρακτική ανάγνωση.
Φούστα με βρόχους ζώνης = ζώνη ίδιου μεγέθους
Μια φούστα με βρόχους ζώνης είναι σπάνια, ωστόσο θα πρέπει να ταιριάζει με τη ζώνη με το μέγεθος των βρόχων ζώνης. Ακόμα και τότε θα δηλώσω ότι δεν χρειάζεται να φοράτε μια ζώνη αν δεν πιέζετε, ωστόσο αυτό είμαι εγώ.
{Σχετικά: Πρόσφατες επιλογές για ζώνες που φορούν με φορέματα}
Μείνετε συντονισμένοι για μια σειρά από τις τελευταίες προτιμώμενες “κλασικές” ζώνες για δουλειά!
Υψηλή φούστα με μέση = κοκαλιάρικη ζώνη
Μια ψηλή φούστα μπορεί να φανεί εξαιρετική με μια κοκαλιάρικη ζώνη. Πηγαίνετε με μια μεταξένια μπλούζα ή – αν επιχειρήσετε – ένα κορμάκι για να πάρετε μια απλοποιημένη εμφάνιση.

Εικόνα παραπάνω, μερικές από τις προτιμώμενες μάρκες μας για μπλούζες με μεταξωτό κουμπί από το 2022: 1) Quince ($ 59!) 2) Boden 3) Everlane* 4) Mm.lafleur* καθώς και 5) Club Monaco. Για περισσότερες επιλογές φιλικές προς τον προϋπολογισμό, επιθεωρήστε το Grana καθώς και το Lilysilk. Για τις πιο φανταστικές επιλογές επιθεωρήστε το L’Agence, τον εξοπλισμό, καθώς και τον Vince.

Εδώ είναι μερικά αξιολάτρευτα κορμάκια (από το 2022) – σημειώστε ότι Tuxe, Commando, Paige, Express, ελεύθεροι άνθρωποι, Madewell, γυμνή ντουλάπα, καθώς και αναμειγνύονται όλες οι εξαιρετικές επιλογές πρόσφατα. Ομοίως, παρακολουθείτε τους σχεδιαστές εσωρούχων όπως το Skims, το Wolford καθώς και το Yummie με μερικές φορές αποδεκτές επιλογές για εργασία. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτούς τους ασυνήθιστους παραστερούς για να κρατήσετε τα πουκάμισα κομμένα τακτοποιημένα!

< >

Υπάρχουν πολλά διασκέδαση cropped μπλουζάκια αυτή τη σεζόν που ίσως ίσως φαίνονται ωραία με μια φούστα με ψηλά waisted-ωστόσο πιστεύω ότι είναι καλύτερο για να αποτρέψει την κορυφή της καλλιέργειας για το γραφείο.

(Κυρίες, τι φοράτε με φούστες με ψηλά φούστες;)
Εικόνα στην κορυφή: η φούστα μολύβι του Black Halo, προσφέρθηκε αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση. Το Shopbop έχει επίσης μερικά χρώματα.
Ψάξτε για αυτο-κέλυφος φούστες

Αυτοπεποίθηση: Μια φούστα που έχει μια αυτο-ιμή, φαίνεται επίσης ωραία με μια ματιά. Δείτε, για παράδειγμα, το Akris Punto Belted Look, παραπάνω.

Σκούδιαnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>