Καλύτερες μάρκες βερνικιών νυχιών καθώς και γιατί

Καλύτερες μάρκες βερνικιών νυχιών καθώς και γιατί

Γνωρίζατε, ένα μεγάλο βερνίκι νυχιών μπορεί να κάνει ή να σπάσει το βλέμμα σας; Είναι το απόλυτο αξεσουάρ που κάθε fashionista πρέπει να πετάξει ένα μεγάλο βερνίκι νυχιών. Λοιπόν, τι είναι αυτό που κάνει ένα βερνίκι νυχιών μεγάλο ή κακό; Έχουμε τις λεπτομέρειες για εσάς!
Καλύτερα βερνίκια νυχιών καθώς και εμπορικά σήματα
Έχουμε ταξινομήσει μερικές από τις καλύτερες μάρκες βερνικιών νυχιών για εσάς. Μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας τώρα.

Lacquer νυχιών OPI: μακράς διαρκείας βερνίκι νυχιών
Όταν θέλετε να διαρκέσει το βερνίκι νυχιών σας, το OPI είναι αυτό που πρέπει να πάτε. Για χρόνια, οι στατιστικολόγοι της αγοράς έχουν ερευνήσει διαφορετικές μάρκες καθώς και, τέλος, παρείχαν την απόφασή τους καθώς και τον πρωταθλητή τους – OPI. Οι επαγγελματίες δήλωσαν ότι το βερνίκι νυχιών OPI, εάν χρησιμοποιηθεί η σωστή μέθοδος μπορεί να διαρκέσει τουλάχιστον μία εβδομάδα! Υπήρχαν περισσότερες από 200 αποχρώσεις που δοκιμάστηκαν, καθώς και οι σκοτεινές είχαν ακόμη και τόνους, καθώς και οι ελαφρύτεροι δεν άφησαν πίσω τους ραβδώσεις! Έτσι κυρίες, αυτό μπορεί να είναι λίγο δαπανηρό, ωστόσο αυτό είναι ένα από τα μεγάλα σήματα βερνικιών νυχιών που μπορεί να έχετε.
Πηγή: MadisonCollege.edured Carpet: Finest House Gel Manicure
Αυτή είναι μια ακόμα υπέροχη φόρμουλα καθώς και ένα από τα καλύτερα βερνίκια νυχιών που μπορείτε να ανακαλύψετε στην αγορά. Η επιφάνεια είναι τέλεια καθώς και από την άποψη της διαρκούς, έχει αφήσει πίσω το OPI. Μπορείτε να έχετε πανέμορφα νύχια χωρίς τσιπ για 14 ένδοξες μέρες!
Πηγή: Blogspot.comtom Ford: Για τις καλύτερες αποχρώσεις
Ναι, είναι σχεδιαστής του οποίου τα ρούχα δαπανούν μια βόμβα, όμως ευτυχώς όταν πρόκειται για το βερνίκι του νυχιών του, είναι πραγματικά αρκετά αξιοπρεπείς τιμές. Το βερνίκι σχεδιαστών προσφέρεται με μια σημαντική μυριάδα χρωμάτων που κυμαίνονται από φούξια έως κοράλλια. Τι είναι το καλύτερο – η επιφάνεια καθώς και η λάμψη είναι εκπληκτικό!

Πηγή: Blogspot.com [SC: MediaD]
NARS: Το πιο φανταστικό από όλα αυτά!
Εάν θέλετε τα νύχια σας να ασφαλιστούν από τις σκληρές ακτίνες του ήλιου, τότε θα πρέπει σίγουρα να επιλέξετε NARS. Ένα από τα καλύτερα βερνίκια νυχιών, όχι μόνο σας υπόσχεται ασφάλεια από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου, ωστόσο η ασφάλεια UV αποφεύγει επίσης τα νύχια σας από το αποχρωματισμό ή το χρώμα σας από την εξασθένιση. Επίσης, διαρκεί πολύ καιρό καθώς και η λάμψη, το OH μου, αυτό το στέμμα έχει ληφθεί από NARS χωρίς καμία αμφιβολία! Είτε είναι καθαρή, είτε γυαλιστερή ή λάμψη, το NARS Polish είναι το αδιαμφισβήτητο εμπορικό σήμα για λάμψη.

Πηγή: WordPress.comdeborah Lippmann Nail Polish: Για την καλύτερη αισθητική
Όταν πρόκειται για το σωστό καθαρό μέγεθος, τη σωστή συνέπεια καθώς και το σχεδιασμό της φιάλης, η Deborah παίρνει το κέικ. Τα άτομα καθώς και τα αποτελέσματα της έρευνας δηλώνουν ότι αυτό είναι ένα από τα πιο αισθητικά σχεδιασμένα βερνίκια νυχιών, ωστόσο το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι λίγο ακριβό. Αυτό είναι που δεν το έχει κάνει τόσο δημοφιλές, ωστόσο για όσους το χρησιμοποιούν, πραγματικά εγγυώνται για αυτό το μπουκάλι bit.
Πηγή: thefemininefiles.comrgb: Για όσους τους αρέσει το περιβάλλον
Το RGB είναι ένα από τα εμπορικά σήματα βερνίκι νυχιών χωρίς κινδύνους που σας προσφέρουν καθώς και ειδική εμπειρία χωρίς χημικά. Ακόμη και χωρίς τους συνηθισμένους υπόπτους καθώς και χημικές ουσίες που υπάρχουν σχεδόν σε οποιοδήποτε είδος βερνίκι νυχιών, αυτό υπόσχεται 10 ημέρες χωρίς chip ευδαιμονία! Τι είναι περισσότερο- είναι διαθέσιμο σε 32 δελεαστικές αποχρώσεις!

[Επίσης, διαβάστε: χημικά στα προϊόντα ομορφιάς]
Πηγή: Blogspot.comPerfect Formula: Αυτός που παίρνει 10/10
Δεν θα σας αρέσει ένα βερνίκι νυχιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ομαλά ως βούτυρο, μπορεί να διαρκέσει για αιώνες καθώς και να σας προσφέρει το πιο λαμπερό λούστρο, καθώς και το τελευταίο, ωστόσο, το λιγότερο και το λιγότερο κάνει τα νύχια σας υγιή; Καλά το Pink Gel Coat του Perfect Formula είναι ένα τέτοιο βερνίκι που έχει παρασχεθεί ένα τέλειο σκορ δέκα, ακριβώς για τους θαυμάσιους λόγους που καθορίζονται παραπάνω!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>