Οι ιδέες για τη φροντίδα των μαλλιών για να συμμορφωθούν με αυτήν την εποχή Holi

Οι ιδέες για τη φροντίδα των μαλλιών για να συμμορφωθούν με αυτήν την εποχή Holi

Holi, ο εορτασμός των χρωμάτων, είναι μια εξαιρετικά ζωντανή και διασκεδαστική υπόθεση. Ωστόσο, τα χρώματα που χρησιμοποιούνται, ενώ είναι μεγάλη διασκέδαση, μπορούν να καταστρέψουν το χάος στα μαλλιά σας. Έτσι ακριβώς πώς διασκεδάζετε, ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας δεν αντιμετωπίζουν ζημιές από τα ακραία χημικά στα χρώματα; Λοιπόν, απλώς συμμορφώνεται με τις ιδέες περίθαλψης των μαλλιών μας για να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε τα μαλλιά σας καθώς και το αεράκι με το Holi.
Σφραγίστε τις ρίζες των μαλλιών σας με μαλακτικό
Μια εξαιρετική μέθοδος για να προσθέσετε ένα προστατευτικό στρώμα στα μαλλιά σας, να το σφράγετε με επιτυχία από τα χρώματα, καθώς και να τα αποθαρρύνετε από τη διείσδυση των ριζών των μαλλιών σας είναι να σκαρφαλωθείτε στο κλιματιστικό στα μαλλιά σας. Αντί να εφαρμόζετε κλιματιστικό σε υγρά μαλλιά, καθώς και να το πλένετε όπως θα κάνατε συνήθως, εφαρμόστε κλιματιστικό στα ξηρά μαλλιά σας, καθώς και μετά προχωρήστε, καθώς και να συμμετέχετε σε όλες τις γιορτές Holi. Όχι μόνο θα προστατεύσει τα μαλλιά σας τα μαλλιά σας, ωστόσο θα καταλήξετε επίσης σε μαλακά μαλλιά που έχουν καλυφθεί καλά τις ώρες.
Πηγή: Bollywoodshaadis.com BRAID Τα μαλλιά σας
Εάν έχετε μαλλιά μεσαίου έως μεγάλου μήκους, τότε είναι μια εξαιρετική ιδέα για να σας πλέκει τα μαλλιά. Με αυτόν τον τρόπο, τα μαλλιά σας δεν θα πάρουν τόσο καλά κολλημένα όσο και ακατάλληλα μετά τις ώρες της διασκέδασης καθώς και το frolic. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τα μαλλιά σας σε ένα σφιχτό κουλούρι για να το ασφαλίσετε.

Πηγή: CloudFront.NetCover Τα μαλλιά σας με μια μπάντα
Σκεφτείτε να καλύψετε τα μαλλιά σας με ένα bandanna ή ένα μαντήλι. Αυτό μπορεί πραγματικά να πάει μια μακρά μέθοδος για την προστασία των μαλλιών σας, καθώς και να την κρατήσει ασφαλή από το να είναι κορεσμένο με τα χρώματα Holi. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα bandana, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε από μια πετσέτα σε ένα dupatta για να καλύψετε το κεφάλι σας για να μειώσετε τη ζημιά.
Πηγή: WordPress.comApply Λάδι καρύδας στα μαλλιά σας
Αντί να σκαρφαλώνετε στο κλιματιστικό, μπορείτε να επιλέξετε να εφαρμόσετε λάδι καρύδας γύρω από τα μαλλιά σας. Το πρόσθετο πλεονέκτημα του να κάνετε αυτό είναι ότι, ενώ δεν μπορείτε να εφαρμόσετε το κλιματιστικό πάνω σας το τριχωτό της κεφαλής, καθώς θα αφήσει το λιπαρό της τριχωτού της κεφαλής σας, καθώς και να φτιάξετε τα μαλλιά σας, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να εφαρμόσετε λάδι καρύδας στο τριχωτό της κεφαλής σας. Έτσι θα προστατεύετε όχι μόνο τα μαλλιά σας, ωστόσο και το τριχωτό της κεφαλής σας.
[SC: MediaD]

Πηγή: wordpress.comuse Ένα σαμπουάν διευκρίνισης
Η αποσαφήνιση των σαμπουάν είναι ειδικά διαμορφωμένη για να καθαρίσει το τριχωτό της κεφαλής, να απαλλαγεί από κάθε τύπο ακαθαρσιών. Αυτό τους καθιστά απόλυτο must-have για την εποχή Holi. Το υπόλειμμα από τα χρώματα, αν δεν εξαλειφθεί εντελώς, θα ξεκαθαρίσει το τριχωτό της κεφαλής καθώς και τα μαλλιά, καθώς και τελικά μπορεί να προκαλέσει απώλεια μαλλιών, θραύση, καθώς και κνησμό. Επενδύστε λοιπόν σε ένα μεγάλο σαμπουάν για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τα μαλλιά σας καθώς και να καθαρίσετε το τριχωτό της κεφαλής.
Πηγή: Viewpoints.comuse μάσκα μαλλιών
Ανεξάρτητα από το πώς ακριβώς πολλές προφυλάξεις που λαμβάνετε καθώς και ακριβώς πόσο προσεκτικοί είστε, τα μαλλιά σας θα υποφέρουν ακόμα, αν και σε χαμηλότερο βαθμό. Έτσι, δώστε μια βελτίωση με μια βαθιά μάσκα μαλλιών για να βοηθήσετε να ανακτήσει τη λάμψη της. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε μασάζ καυτού πετρελαίου καθώς και μια θεραπεία για την υγεία των μαλλιών για να βοηθήσετε τα μαλλιά σας να αναγκαστούν από όλα όσα πήγε με τη Holi.

Πηγή: feminiya.comrefrain από τη χρήση ζεστού στα μαλλιά σας
Για μερικές εβδομάδες που συμμορφώνονται με το Holi, προσπαθήστε να απέχετε από τη χρήση ενός στεγνωτήρα μαλλιών ή ισιώματος ή σίδηρου στα μαλλιά σας. Τα μαλλιά σας χρειάζονται πολύ χρόνο για να επισκευάσουν το ίδιο το έργο, καθώς και να επιστρέψουν την ελαστικότητά του καθώς και την υφή. Η αξιοποίηση των μαλλιών σας θα αποδυναμώσει μόνο/θα το βλάψει.
Πηγή: thegloss.comfollow Οι ιδέες μας για να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας δεν βιώνουν εξαιρετικά ως αποτέλεσμα της διασκέδασης που είχατε κατά τη διάρκεια της Holi. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε κάποιες βασικές διαδικασίες προφύλαξης για να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι ασφαλισμένα από πιθανές ζημιές. Τώρα που καταλαβαίνετε όλα όσα πρέπει να κάνετε για να εξασφαλίσετε τα μαλλιά σας, μην κρατάτε τον εαυτό σας πίσω. Αφήστε να πάτε καθώς και να μπείτε στο πνεύμα της Holi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>