Διαφορετικά είδη μύτες: Τι δηλώνει για εσάς;

Διαφορετικά είδη μύτες: Τι δηλώνει για εσάς;

Καταλήξατε ότι η μύτη σας μπορεί να δηλώσει πολλά για εσάς; Λοιπόν, πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουν ότι τα διαφορετικά είδη μύτες δείχνουν επίσης τους διαφορετικούς χαρακτήρες που μπορεί να έχει κάποιος. Το σχήμα της μύτης καθώς και ο χαρακτήρας της μύτης συνδέονται πραγματικά καθώς δεν είναι σύμπτωση. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ακόμη και μια ερευνητική μελέτη σχετικά με τη σχέση μεταξύ των μύτες καθώς και των προσωπικοτήτων. Στο περιοδικό Craniofacial Surgery, οι επιστήμονες εξέτασαν πολύ περισσότερα από 1700 άτομα καθώς και τις μύτες τους, καθώς επίσης και ανακάλυψαν ότι υπάρχουν 14 διαφορετικά είδη μύτες. Ακόμα ταξινόμησαν τις μύτες σύμφωνα με διαφορετικά ονόματα, καθώς και μερικές από τις πιο τυπικές περιλαμβάνουν: μικρή μύτη, τεράστια μύτη, ελληνική μύτη, γαντζωμένη μύτη, ρωμαϊκή μύτη κλπ.
Σε αυτό το σύντομο άρθρο θα μιλήσουμε πολύ περισσότερα για τον διαφορετικό τύπο μύτες καθώς και για το πώς αυτά τα σχήματα μπορούν να έχουν συσχετισμούς με την εθνικότητά μας, τον χαρακτήρα μας καθώς και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και συναισθηματική σταθερότητα.

9 τύπους σχήματα μύτης καθώς και την προσωπικότητα
Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να ελέγξετε περίπου 9 διαφορετικά είδη μύτες καθώς και να δείτε αν μπορείτε να ταιριάξετε τη μύτη σας καθώς και χαρακτήρα με την περιγραφή που έχουμε παράσχει στο άρθρο. ευχαρίστησε τον Nosing γύρω!
1. Η μύτη του snub
Λίγο και σαν κουμπί, αυτή η μύτη θεωρείται ως μία από τις πιο ελκυστικές μύτες όλων των εποχών. Ένα χαρακτηριστικό χαρακτήρα των ανθρώπων που έχουν μύτες Snub είναι ότι θεωρούνται εξαιρετικά ανώριμα.
Celebs with Snub μύτες: Charlize Theron, η ηθοποιός που δεν φαίνεται ποτέ να μεγαλώνει!

2. Η μύτη της Δούκισσας
Δεν υπάρχουν εκπλήξεις εδώ! Αυτή η μύτη είναι η μούσα κάθε καλλιτέχνη από τη μέθοδο που φαίνεται στον καμβά. Regal, πολύ και πανέμορφο – αυτή η μύτη ονομάζεται πραγματικά από την εξαιρετικά δική μας δούκισσα του Cambridge που σίγουρα αθλείται μια μύτη της Δούκισσας.

Τα άτομα με αυτά τα είδη μύτες θεωρούνται δημιουργικά, πνευματικά και αυθόρμητα.

3. Η ελληνική μύτη
Το εντελώς άμεσα, καθώς και η τέλεια μύτη είναι κάτι που μόνο μερικοί από εμάς μπορούν να ονειρευτούν. Οι ορθολογικοί στοχαστές. Οι άνθρωποι με ελληνική μύτη είναι επίσης εξαιρετικά έξυπνοι και αξιόπιστοι. Στο πρόβλημα, καταλαβαίνετε ποιος φίλος θα έπρεπε να πλησιάσετε.
Ένα από τα πιο γνωστά ειδώλια με ελληνική μύτη: η Mona Lisa ζωγραφισμένη από τον Leonardo da Vinci

5. Η ουράνια μύτη
Μια μύτη με ένα τέτοιο όνομα σίγουρα πρέπει να είναι κάτι πραγματικά πανέμορφο. Η πρωταρχική λειτουργία αυτής της μύτης είναι το βαθούλωμα στη μέση της γέφυρας καθώς και έχει μια πρόταση που προεξέχει. Τα άτομα με αυτούς τους τύπους μύτες δηλώνονται ότι είναι φιλικοί, φιλικοί καθώς και αποπνέουν θετικά vibes. Είναι ένα αεράκι για να είναι γύρω τους.

6. Η σαρκώδη μύτη
Ένα από τα πιο τυπικά είδη μύτες, αυτή είναι πραγματικά μια ενσάρκωση μιας μύτης με μεγάλες προσφορές σάρκας. Σε σχεδόν το 25% του πληθυσμού, βρίσκεται αυτός ο τύπος μύτης. Τα άτομα με αυτές τις μύτες είναι συνήθως εξαιρετικά γενναιόδωροι, ευγενικοί και συναισθηματικοί.

7. Η μύτη Nixon
Φυσικά, το όνομά του από τον γνωστό πρόεδρο των ΗΠΑ Νίξον, αυτό είναι ένας ασυνήθιστος τύπος μύτης καθώς και ανακαλύπτεται σε ένα στους 100 ανθρώπους. Έχει μια απευθείας γέφυρα που καμπυλώνει προς το τέλος, καθώς και είναι επίσης λίγο ευρύ προς το τέλος. Οι άνθρωποι που έχουν μύτη του Νίξον είναι συνήθως εξαιρετικά επιχειρηματίες καθώς και φιλόδοξοι.

8. Η μύτη Nubian
Μια Nubian μύτη έχει μια μεγαλύτερη βάση, ωστόσο είναι πολύ μεγαλύτερη, καθώς και ως εκ τούτου παράγει μια ψευδαίσθηση μήκους. Οι άνθρωποι που έχουν αυτό το είδος μύτης είναι συνήθως εξαιρετικά καινοτόμα καθώς και διαθέσιμα για την ανακάλυψη ή την πραγματοποίηση νέων πραγμάτων. Έχουν επίσης ένα εξαιρετικά υπέροχο χάρισμα που προσελκύει πολλούς ανθρώπους. Ένα ζωντανό παράδειγμα της Nubian Nose είναι η Beyoncé, καθώς και πραγματικά είναι μια γοητευτική, καθώς και μια diva κατ ‘εξοχήν.

9. Η μύτη του γεράκι
Μια μύτη που είναι ακριβώς όπως το όνομά της, μια μύτη γεράκι χαρακτηρίζεται από μια μακρά, άγκιστρο μύτη που λυγίζει προς το τέλος. Οι άνθρωποι που έχουν μύτες Hawk είναι θαρραλέοι καθώς και να ολοκληρώσουν αυτό που θέλουν, ανεξάρτητα από το τι.

Τώρα που καταλαβαίνετε ότι ο χαρακτήρας σας καθώς και το σχήμα της μύτης είναι εγγενώς συνδεδεμένοι, ανακαλύψατε ποια μύτη έχετε;
Πηγή εικόνων: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>