Διαφορετικά γεγονότα για να φορέσετε ένα kurti

Διαφορετικά γεγονότα για να φορέσετε ένα kurti

διαφορετικές εκδηλώσεις Τηλεφωνική κλήση για διαφορετικούς εορτασμούς. Ομοίως, οι εορταστικές εκδηλώσεις στον ινδικό πολιτισμό είναι κοινές και δεν τελειώνουν ποτέ. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε τέτοιες εκδηλώσεις, έχοντας αρκετά φορέματα, γάμο kurtis, sarees και μεταξύ άλλων εσώρουχα από την διαφορετική συλλογή για να διαλέξετε. Ένα Kurti σας χαλάει για επιλογή με αυτό που μπορείτε να το φορέσετε και σε ποια γεγονότα. Επίσης, παρέχει μια κομψότητα, στυλ και χαριτωμένη εμφάνιση σε ολόκληρη τη στολή. Τα ρούχα στις γυναίκες αποτελούν βασικό στοιχείο για τη ζωή τους, επειδή βελτιώνουν την αυτοπεποίθησή τους, δείχνουν την ταυτότητά τους και την αίσθηση της μόδας και προσθέτει σε όλα αυτά βελτιώνοντας το στυλ. Είναι απαραίτητο να έχουμε μια ποικιλία Kurtis για να ντύσει με διαφορετικές περιπτώσεις. Θα συγχαρώ την εμφάνισή σας και θα σας βοηθήσει να κολλήσετε σε οποιοδήποτε πλήθος είστε σε όσο είναι ζευγαρωμένο σωστά. Υπάρχουν πολλά είδη σχεδίων Kurti για να διαλέξετε. Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι να φορεθούν στο ίδιο γεγονός. Τα παρακάτω είναι μερικά γεγονότα που μπορεί να φορεθεί ένα kurti και ο τύπος που είναι κατάλληλος για το γεγονός αυτό.

Γάμος:
Οι γάμοι είναι ειδικές περιστάσεις που είναι πολύ συνηθισμένες και καλά γιορτάζονται στην Ινδία. Σήμερα ο σχεδιαστής Kurtis για το γάμο είναι πολύ ευνοημένοι μεταξύ των γυναικών. Με όλες τις φωτογραφίες και τους εαυτούς που λαμβάνονται στο γάμο, είναι απαραίτητο να δούμε το κομμάτι. Υπάρχουν πολυάριθμοι σχεδιαστές Kurtis για να διαλέξετε από ένα πάρτι γάμου. Το Kurtis έχει αναπτυχθεί με τόσο πολυάριθμους εξωτικούς τρόπους και μπορείτε να έχετε ένα που ταιριάζει καλά με το στυλ που προτιμάτε, το χρώμα και τα καλύτερα ζευγαρωμένα πυθμένα. Ωστόσο, ενώ επιλέγετε ένα kurti για μια γαμήλια εκδήλωση, επιλέξτε τα χρώματα ανάλογα με το αν ο γάμος είναι τη νύχτα ή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι σκοτεινές ζεστές αποχρώσεις ευνοούνται στους νυχτερινούς γάμους από τους φωτεινούς. Ο Κούρτις μπορεί να είναι κεντημένος, διακοσμημένος για να μοιάζει με ένα φόρεμα και να βγάλει έξω σε μια περίσταση. Το Anarkali Kurti είναι μεταξύ των κοινών που φοριούνται στους γάμους και με την κλασική τους αίσθηση, θα είστε σε θέση να προσελκύσετε την καλύτερη προσοχή.

Μια εκδήλωση γραφείου:
Τα γραφεία έχουν συνήθως μικρές γιορτές ή εκδηλώσεις τελικού έτους για τους υπαλλήλους τους. Παρά τη θέση που κρατάτε, είναι σημαντικό να μην κοιτάξετε ή να υποβιβαστείτε. Αυτό είναι σημαντικό, αφού η εργασία του κόμματος θα συνεχιστεί. Ο Kurtis για ένα τέτοιο συμβάν χρησιμοποιεί την ιδανική εμφάνιση και αν ζευγαρωθεί καλά μπορεί να είναι καθημερινή επίσημη φθορά στο γραφείο. Τα είδη του Kurtis για τη φθορά των γραφείων είναι, φουσκωμένα kurti, απευθείας κοπή pin tuck kurti, και indo-western kurti για να αναφέρουμε μερικά. Ωστόσο, για επίσημη φθορά, εξαρτάται πολύ από τον τύπο εργασίας σας. Αποφεύγοντας την εμφάνιση πολύ περιστασιακή επιλέγοντας το στρογγυλό κολάρο του λαιμού Kurtis που εξακολουθεί να απεικονίζει μια καλή εντύπωση και να έχει ακόμα εμπιστοσύνη γύρω από τους συναδέλφους σας είναι μια καλή επιλογή. Το μακρύ μήκος Kurti είναι ένας εντυπωσιακός και εύκολος σχεδιασμός για ένα πάρτι γραφείων.

Ρομαντικά γεγονότα:
Όταν βγαίνετε σε μια ημερομηνία, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε φανεί όλα τα γλαζιά είτε είναι ο πρώτος είτε ο πεντηκοστός χρόνος. Ο Kurtis έχει επίσης σχέδια για αυτό το είδος περίστασης. Ο τύπος του Kurtis που φοριέται για αυτό το γεγονός είναι οι κομψές. Αν είναι κατά τη διάρκεια της ημέρας, ένα σύντομο μήκος kurti που συνδυάζεται με denim είναι τέλειο. Ενώ τη νύχτα το φόρεμα του βαμβακιού Kurti, η πλευρά Slit Kurti, σε συνδυασμό με παντελόνια, θα σας κάνει να φαίνεστε εξελιγμένοι στη ρομαντική σας ημερομηνία. Kurtis που είναι κεντημένα ή διακοσμημένα θα σας κάνουν να φαίνεστε πολύ σημαντικοί σε μια τέτοια περίσταση και θέλετε να φαίνεστε κομψό και διασκεδαστικό.
[SC: MediaD]

Ταξίδι:
Το ταξίδι είναι ένα γεγονός από μόνο του. Είτε ταξιδεύετε με παιδιά, μόνοι σας είτε με κολέγια για ραντεβού εργασίας. Ένα Kurti θα σας δώσει την απαραίτητη άνεση και στυλ, αν πρέπει να πάτε απευθείας στις συναντήσεις μετά. Υπάρχουν διάφορα είδη Kurtis που μπορείτε να φορέσετε ενώ ταξιδεύετε όπως το denim kurti, το Slit Kurti, το Poncho Kurti μεταξύ άλλων. Άλλοι όπως ο Tunic Kurtis, άμεσα σε σχήμα Kurtis είναι επίσης μια έξυπνη επιλογή και είναι κομψά ταυτόχρονα. Ανεξάρτητα από αυτό, το Kurti που επιλέγετε να ταξιδέψετε με ένα που σας παρέχει την ελευθερία στην μετεγκατάσταση είναι μια καλύτερη επιλογή.
Pujas:
Η τελετή Puja είναι μια καλή συγκέντρωση για να ντύσει το Kurti σας. Ωστόσο, το Kurti θα έπρεπε να είναι αρκετά κάθοδο για να συνδυάσει με τις τελετές. Τα ινδικά νοικοκυριά θησαυρούν τις τελετές Puja και τις πολυάριθμες μικρές συγκεντρώσεις που κρατούν μια φορά σε μια στιγμή. Το Puja είναι μια συγκέντρωση προσευχής γνωστή και ως «μονοπάτια». Για το λόγο αυτό η ευπρέπεια είναι υποχρεωτική για αυτό το γεγονός. Το kurti για pujas θα έπρεπε να είναι μακρύ, φουσκωμένο και ένα με εκτυπώσεις ή κεντήματα. Ο Anarkali Kurtis ευνοείται κυρίως επειδή αυτό είναι ένα συμβατικό γεγονός. Το Kurti για μια εκδήλωση Puja μπορεί να συνδυαστεί με παντελόνια Palazzo και Dupattas για μια πλήρη εμφάνιση.

Κοκτέιλ πάρτι:
Εκδηλώσεις όπως οι εορτασμοί μικτών ποτών είναι καταπληκτικές για να έχουν λόγο να ντύνονται σε ένα σύγχρονο Kurti. Αυτές είναι οι τρέχουσες τάσεις που βρίσκονται στην ινδική αγορά μόδας και είναι κομψές. Γυναίκες, ειδικά, επιλέγουν τους εορτασμούς μικτών ποτών για να αναδείξουν την πιο πρόσφατη ενδυμασία τους καθώς παρεμποδίζουν. Ωστόσο, άλλοι αγαπούν να πειραματίζονται με τον Κουρτίν ανάλογα με το σώμα τουςPE, μια προσωπικότητα που μπορείτε να επιλέξετε ένα kurti που σας καθορίζει καλά, παρόλο που είναι ένα συμβατικό kurti. Σήμερα η ενίσχυση των ινδο-δυτικών τάσεων επηρέασε πολλά για το πώς οι άνθρωποι φορούν ρούχα. Οι Ινδο-Δυτικοί σχεδιαστές Kurti, από τον ώμο, το αμάνικο kurtis είναι καλοί τύποι για να διαλέξετε σε ένα τέτοιο γεγονός. Ο τύπος του υλικού θα βελτιώσει επίσης την εμφάνιση ενός τέτοιου γεγονότος όπως το σατέν, το σιφόν και τα μεταξωτά υφάσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>