Οφέλη από το πετρέλαιο τσαγιού για το δέρμα, τα μαλλιά καθώς και την υγεία και την ευεξία

Οφέλη από το πετρέλαιο τσαγιού για το δέρμα, τα μαλλιά καθώς και την υγεία και την ευεξία

Τι είναι το λάδι δέντρων τσαγιού;
Το πετρέλαιο τσαγιού προέρχεται από ένα αυστραλιανό εργοστάσιο Melaleuca Alternifolia καθώς και πιστεύεται ότι έχει πλεονεκτικές ιατρικές ιδιότητες. Επίσης, που ονομάζεται ως αυστραλιανό πετρέλαιο τσαγιού, η μέθοδος της χρήσης του ξεκίνησε στην Αυστραλία για να διορθωθεί περικοπές, εγκαύματα, βράζει καθώς και αντισηπτικό για αμέτρητα χρόνια. Το λάδι εξάγεται από την απόσταξη των φύλλων του “δέντρου τσαγιού”. Ακριβώς εδώ είναι μερικά οφέλη από το πετρέλαιο τσαγιού που είναι ευρέως κατανοητό ως “φάρμακο σε ένα μπουκάλι” που είναι ένα μάτι-ανοιχτήρι.
Τι κάνει το λάδι τσαγιού;
Το Tea Tree Oil χρησιμοποιεί είναι άφθονο όπως όλοι γνωρίζουμε. Οι ιδιότητες του πετρελαίου τσαγιού μπορούν να κάνουν θαύματα για θέματα σε σχέση με δακτυλίους, τριχωτό της κεφαλής, ψείρες, ρυτίδες, σπυράκια, εξανθήματα, πληγές, κονδυλωμάτων, περικοπές, μύκητες, εγκαύματα, τρυπήματα κ.λπ. Έτσι, κάθε θέμα σας μπορεί να ανακαλύψει μια θεραπεία με αυτό το προϊόν .

[Επίσης, διαβάστε: Οφέλη από το ιχθυέλαιο]
Πώς να φτιάξετε λάδι τσαγιού στο σπίτι;
Τοποθετήστε τα φύλλα δέντρων τσαγιού σε μια κατσαρόλα καθώς και ρίξτε νερό πάνω από τα φύλλα, απλά αρκετό νερό για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα φύλλα είναι βυθισμένα.
Τώρα, τοποθετήστε έναν ατμομηχανή λαχανικών στο δοχείο πάνω από τα φύλλα, καθώς και τοποθεσία ένα κύπελλο μέτρησης στον ατμόπλοιο των λαχανικών. Το καπάκι της κατσαρόλας θα πρέπει να είναι ανάποδα για να εξασφαλιστεί ότι η λαβή NUB στο κέντρο θα πρέπει να δείχνει προς το κύπελλο μέτρησης.
Γυρίστε τη σόμπα σε ψηλά, καθώς και αφήστε τα φύλλα βαρύ ατμό να βράσει το νερό. Το νερό θα αρχίσει να εξατμίζεται καθώς και να συμπυκνώνεται στο κεντρικό χειριστήριο, τελικά στάζει, καθώς και να συλλέγει στο κύπελλο μέτρησης.
Τοποθετήστε τους κύβους πάγου στο καπάκι (το ανάποδα -καπάκι), για να στερεώσετε τη βαριά συμπύκνωση ατμού.
Μόλις οι κύβοι πάγου έχουν λειώσει, απενεργοποιήστε τη σόμπα αερίου καθώς και ρίξτε το λιωμένο παγωμένο νερό στο νεροχύτη.
Αφαιρέστε το κύπελλο μέτρησης καθώς και ρίξτε το νερό που συλλέγεται στο κύπελλο σε μια διαχωριστική χοάνη. Κλείστε τη χοάνη καθώς και ανακινήστε έντονα.
Invert καθώς και να ανοίξετε τη χοάνη για να απελευθερώσετε πίεση. Το λάδι καθώς και το νερό θα παρατηρηθούν διαχωρισμένες.
Αφήστε το νερό τώρα σε ένα μπουκάλι καθώς και να αποθηκεύσετε το λάδι ξεχωριστά σε ένα ακόμη μπουκάλι.
Επαναλάβετε τη διαδικασία περισσότερες φορές για να αποκτήσετε την προτιμώμενη ποσότητα λαδιού δέντρου τσαγιού.

Οφέλη από λάδι τσαγιού για δέρμα
Δεν είστε πάντα εν κινήσει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε το δέρμα σας; Προσπαθείτε να απαλλαγείτε από τις κηλίδες; Δείτε τα προστιθέμενα οφέλη του λαδιού δέντρων τσαγιού που θα βοηθήσουν να επισκευάσετε το δέρμα σας σαν μαγεία.

[Επίσης, διαβάστε: Λάδι τσαγιού δέντρου για θεραπεία με μοίρα]
1. Καλλυντικά removalmix 1/4 φλιτζάνι λάδι canola με 10 σταγόνες τσαγιού πετρελαίου δέντρων σε ένα αποστειρωμένο γυάλινο βάζο με ένα σφιχτό καπάκι καθώς και να κουνηθεί μέχρι να αναμειχθεί. Αποθηκεύστε σε ένα φοβερό και σκοτεινό μέρος. Για να χρησιμοποιήσετε, κορεστείτε μια βαμβακερή σφαίρα με το λάδι καθώς και να σκουπίσετε τη συμφωνία σας για να εξαλείψετε το μακιγιάζ. Ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό καθώς και συμμορφωθείτε με έναν γραφίτη.

[Επίσης διαβάστε: σημαντικά έλαια για την ανάπτυξη των μαλλιών]

2. Καταστρέφει το Soresdab μια μοναδική μείωση του λαδιού τσαγιού στο πληγή χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι. Αποτρέψτε τις περιοχές κοντά στα μάτια σας καθώς και στο στόμα.
3. Καταπολέμηση του Blemishesput Μερικές σταγόνες λαδιού δέντρων τσαγιού σε βαμβακερό χτύπημα καθώς και εφαρμόζοντας το πάνω από τις περιοχές που επηρεάζονται από το δέρμα. Ως εναλλακτική λύση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συμφωνία με τα πλυντήρια καθώς και τα πηκτώματα, τα οποία περιέχουν καθαρό λάδι δέντρων τσαγιού σε αυτά. Πρόκειται για μια φυσική εναλλακτική λύση, αντί να χρησιμοποιούμε σκληρά χημικά καθώς και αλκοόλ.

Οφέλη από λάδι δέντρων τσαγιού για τα μαλλιά
Το λάδι τσαγιού για τα μαλλιά έχει κάνει θαύματα σε scalps, καθώς και αυτό είναι μακροπρόθεσμα. Έτσι, να είστε ασθενείς καθώς και να δείτε τις διαφορετικές συνταγές στις οποίες αυτό το πετρέλαιο θα λειτουργούσε για τα μαλλιά σας. Παρακάτω είναι τα οφέλη του πετρελαίου τσαγιού για τα μαλλιά.
1. Λάδι δέντρων τσαγιού για την ανάπτυξη των μαλλιών Η δέντρο πετρελαίου βοηθά στις θρεπτικές ρίζες των μαλλιών. Πάρτε λίγες σταγόνες από αυτό, ανακατέψτε το με οποιοδήποτε είδος πετρελαίου παροχέα, καθώς και μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας για αναζωογονητική επίδραση στο τριχωτό της κεφαλής σας. Λάβετε υπόψη σας να προσθέσετε το πετρέλαιο του παρόχου, αφού το λάδι τσαγιού από μόνη της είναι εξαιρετικά ισχυρό.
[SC: MediaD]
2. Λάδι δέντρων τσαγιού για το DandruffMix μερικές σταγόνες λαδιού τσαγιού με το καθημερινό σας σαμπουάν. Θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την πιτυρίδα.
Οφέλη από πετρέλαιο τσαγιού για υγεία
Πριν προσπαθήσετε να ανακαλύψετε μια θεραπεία στο πλησιέστερο νοσοκομείο, δείτε εάν το ζήτημα της υγείας και της ευεξίας σας καλύπτεται ήδη από λάδι δέντρων τσαγιού. Παρακάτω είναι τα οφέλη του πετρελαίου τσαγιού για την υγεία.
1. Προβλήματα από το στόμα Χρησιμοποιήστε το πετρέλαιο τσαγιού ως στοματικό διάλυμα δύο φορές την ημέρα για να αποκαταστήσετε την κακή αναπνοή, την πανούκλα, τα φλεγμονώδη ούλα καθώς και την ουλίτιδα. Αραιώστε 3 σταγόνες αυτού του πετρελαίου σε ένα μπολ που περιέχει ζεστό νερό για να αποχαιρετήσετε τα προφορικά προβλήματα.

2. Το επιπεφυκότσο μειώνει τον πόνο που εμφανίζεται από τη «γρίπη των ματιών» καθώς και την επακόλουθη φαγούρα στα μάτια, βράζουν φιλικές προς το περιβάλλον τσάντες τσαγιού στο νερό καθώς και προσθέτουν μερικές σταγόνες τσαγιού για 5 λεπτά καθώς και φοβερό. Τοποθετήστε το στα μάτια σας για 20 λεπτά για άμεση ανακούφιση.
Πρόσθετες χρησιμοποιήσεις πετρελαίου δέντρων τσαγιού
Το πετρέλαιο τσαγιού όχι μόνο βοηθά την υγεία και την ευεξία σας καθώς και τις προοπτικές, ωστόσο, έχει επίσης πολλά οφέλη για τον καθημερινό μας τρόπο ζωής που yoΜπορεί να μην έχετε γνωρίσει. Επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω με τις προστιθέμενες χρησιμοποιεί το πετρέλαιο τσαγιού.
[Επίσης, διαβάστε: λάδι δέντρων τσαγιού για εξάνθημα γύρω από το στόμα]
1. Το έλαιο καθαρισμού δέντρων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει τα δάπεδα, τα κεραμίδια, το πλύσιμο γεύματος, τα χαλιά, το πλυντήριο. Ανακατέψτε δύο σταγόνες του λαδιού σε ένα φλιτζάνι νερό καθώς και χρησιμοποιήστε το σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Μπορείτε να ψεκάσετε αυτό πάνω από τα ρούχα σας για να το κάνετε οσμή φρέσκο καθώς και καθαρό.

2. Κρατώντας σφάλματα στα έντομα πετρελαίου Baytea, διατηρώντας έτσι τα κουνούπια, τις μύγες, τις ψείρες καθώς και τα σφάλματα μακριά. Ανακατέψτε μερικές σταγόνες αυτού του πετρελαίου με πετρέλαιο παρόχου όπως ορυκτέλαιο ή ηλιέλαιο και εφαρμόστε το στο δέρμα.
Προφυλάξεις: Το λάδι δέντρων τσαγιού προορίζεται για τοπική χρήση. Ποτέ μην το παίρνετε.
Δεδομένου ότι το λάδι τσαγιού από μόνο του είναι ισχυρό, μην το χρησιμοποιείτε ποτέ άμεσα. Πάντα αναμιγνύετε το πετρέλαιο παροχής με αυτό πριν το εφαρμόσετε σε οποιαδήποτε μορφή.
Αποφύγετε την υπερβολική χρήση του λαδιού δέντρων τσαγιού, καθώς μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να κατανοήσετε την ακριβή ποσότητα πετρελαίου για τα μαλλιά σας.

[Επίσης, διαβάστε: Moringa Oil οφέλη]
Πλευρικές επιπτώσεις της αναπνοής πετρελαίου τσαγιού
Κακή γεύση
Καταθλιπτική συμπεριφορά
Διάρροια
Υπνηλία
Κούραση
Δερματική ενόχληση
Ναυτία

Το πετρέλαιο τσαγιού έχει μια τέτοια ποικιλία χρησιμότητας που ποτέ δεν θα θελήσετε να κάνετε online χωρίς αυτό ξανά!
Πηγή εικόνων: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>