Πώς να το στυλ φόρεμα για το καλοκαίρι

Πώς να το στυλ φόρεμα για το καλοκαίρι

Τι φοράτε όταν είστε άρρωστοι και κουρασμένοι να φοράτε PJs και loungewear στο σπίτι; Αν είσαι ακριβώς όπως εγώ, βασίζομαι στα sweatpants μου, στις πιτζάμες και στο σαλόνι ενώ κοινωνική αποστασιοποίηση και κάποια μέρα θέλω απλώς να φορέσω κάτι άλλο. Έχω λαχταρά για άλλες κομψές επιλογές στολή όπου μπορώ να αισθάνομαι ντυμένος αλλά ακόμα άνετα. Εάν είστε κάτι σαν εμένα που χρειάζεστε άνετα ρούχα χωρίς να σκαρφαλώσετε το στυλ σας, ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από τα σαλόνι, τις γκέτες και τις πιτζάμες και να γλιστρήσετε σε ένα κομψό και άνετο φόρεμα για το καλοκαίρι. Εδώ είναι τα φορέματα ολίσθησης για να φορέσετε τώρα και πέρα από τις συμβουλές για το πώς να το στυλ.
Τα φορέματα Slip θα ανυψώσουν τη δουλειά σας από το σπίτι (WFH) χωρίς να προσπαθήσετε πολύ σκληρά. Έχοντας φορέσει ένα φόρεμα ολίσθησης στο σπίτι, με έκανε να νιώθω ενθουσιασμένος ακόμα κι αν δεν είχα κανένα μέρος για να πάω. Είναι άνετο και εύκολο στο στυλ. Όταν ψάχνετε για φορέματα ολίσθησης για να φορέσετε στο σπίτι, πηγαίνετε για ζωντανά χρώματα και εκτυπώσεις. Αυτά τα φορέματα ολίσθησης θα αναβαθμίσουν σίγουρα την εμφάνισή σας στο WFH.
Στολή: Dodo Bar ή Slip Dress μέσω ενοικίου Το διάδρομο εδώ/λατρεύω αυτό εδώ/εδώ // denim: Εδώ/εδώ // Converse: Εδώ/εδώ // Bag: εδώ
Αγοράστε το βλέμμα μου

< >

Εδώ είναι 10 φορέματα ολίσθησης για να φορέσετε τώρα

< >

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διατηρήσετε τα φορέματα σας, ενώ είστε καραντίνα στο σπίτι και πέρα από την κοινωνική απομάκρυνση. Δείτε το βίντεο μου στο YouTube εδώ για περισσότερους τρόπους για να στυλ κάθε φόρεμα ολίσθησης αυτή τη στιγμή, αυτό το καλοκαίρι και πέρα.

Πώς να στυλ slip dress για το καλοκαίρι και πέρα
Layering με ένα μπλουζάκι: Βρείτε ένα απλό άσπρο μπλουζάκι ή οποιοδήποτε μπλουζάκι έχετε στο σπίτι και στρώστε το φόρεμά σας με ολίσθηση
Στρώμα με πουκάμισο κουμπιού: Αν θέλετε να φτιάξετε το φόρεμά σας να φαίνεται λίγο επίσημο για τη συνάντησή σας ζουμ, αυτή θα είναι μια καλή επιλογή.
Προσθέστε ένα σακάκι ή μια ζακέτα πάνω από το φόρεμα σας: μου αρέσει να φοράτε σακάκι με denim με το φόρεμα μου όταν πηγαίνω για μια χαλαρή ή ημι -casual εμφάνιση.
Συνδυάστε με το hoodie, το πουλόβερ ή το φούτερ σας: απλά ρίξτε σε ένα από τα hoodies και το μπλουζάκι που έχετε φορέσει πάνω από το φόρεμα ολίσθησης
Ζεύγος με πουκάμισο Chambray: Τα πουκάμισα Chambray ή Denim έχουν έναν τρόπο να ανυψώσουν την εμφάνισή σας. Τραβήξτε το πάνω από το φόρεμά σας. Ελέγξτε το βίντεο του YouTube για να δείτε πώς το κόψιμο για ένα κορυφαίο αποτέλεσμα της καλλιέργειας.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα απλό κοσμήματα. Έχω φορέσει πολλά κομμάτια κοσμίας με φόρεμα και σαλόνι.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε:

Το κομψό ντύσιμο που χρειάζεστε τώρα

Η καλύτερη και κομψή ενδυμασία για το γάμο

Πώς να φανείτε κομψό για μια άνοιξη…

Πώς να φορέσετε τζιν αυτό το καλοκαίρι

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα και ενημερώσεις.

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>