Κομψή ενδυμασία για να φορέσετε το Birkenstocks

Κομψή ενδυμασία για να φορέσετε το Birkenstocks

κομψή ενδυμασία για να φορέσετε Birkenstocks – με μόνο τη μετάβαση ενός παπουτσιού ή κορυφής, μπορείτε να κάνετε τα καθημερινά σας συρραπτικά να αισθάνονται σαν καινούργια, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε για πέντε νέες μεθόδους για να στυλ τα παραδοσιακά κομμάτια που έχετε Καθισμένος στο ντουλάπι σας.

Κομψή ενδυμασία για να φορέσει birkenstocks
Αποφύγατε τα Birkenstocks την περασμένη σεζόν; Δείτε γιατί πρέπει να παρέχετε στα σανδάλια μια δεύτερη δυνατότητα αυτό το καλοκαίρι. Το Birkenstocks ήταν σίγουρα ένα προϊόν “IT” στη δεκαετία του 1990, το οποίο ποτέ δεν περίμενε κανείς να δούμε στα πόδια των κορυφαίων setters του κόσμου.

Με μια ελκυστική φούστα
Αυτό άλλαξε με μια τεράστια μέθοδο όταν ο δημιουργικός διευθυντής της Céline Phoebe Philo έστειλε το “Furkenstocks”, δηλαδή το Birkenstock που επηρέασε το Birkenstock επηρέασε τα σανδάλια κάτω από το διάδρομο της άνοιξης του 2013. Ξαφνικά το κοπάδι μόδας ήταν έτοιμο να επανεξετάσει το στυλ αγκαλιάζοντας δέντρα. Ένα χρόνο αργότερα, το μοτίβο είναι σίγουρα στο σημείο ανατροπής του, καθώς όλοι από το Givenchy στη Zara κάνουν εκδόσεις του παπουτσιού, καθώς και αστέρια στυλ δρόμου δεν μπορούν να πάρουν επαρκή από αυτά.

Αγοράστε τα αντικείμενα:

Δείτε επίσης

Κατάστημα & στυλ, καλοκαιρινή μόδα
Τα κορυφαία 8 θεμελιώδη βασικά στοιχεία πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους

Φλόριντα Soft Slide Sandal Birkenstock
Gizeh Birko-Flor ™ Flip Flop

Αριζόνα μαλακό σανδάλι Birkenstock

Essentials Arizona ανθεκτικό στο νερό Slide Sandal Birkenstock
Birkenstock Sandal Sandal Sandal Birkenstock

Αποθηκεύσετε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>